Cremekongen buhede af Trump: Jeg kan ikke have alt det had

Ole Henriksen delte stolerække med Donald Trumps højre hånd.
Ole Henriksen delte stolerække med Donald Trumps højre hånd. Foto: Scanpix

Den danske cremekonge, Ole Henriksen, delte stolerække med Donald Trumps vicepræsident Mike Pence under en musicalforestilling på Manhattan.

Og det gik ikke stille af, beretter BT.

- Hele salen buede, og det gjorde Laurence og jeg også. Alt hvad han står for, kan jeg slet ikke forholde mig til. Alt det had. Over for minoriteter. Latinoer, jøder, homoseksuelle. Jeg kan ikke have det, fortæller Ole Henriksen til BT.

To præsident-tweets på otte minutter

Mike Pence blev offer for et verbalt angreb fra scenekanten, da en af skuespillerne talte direkte til Pence:

- Vi er bange for, at din kommende regering ikke vil beskytte os, jorden, vores børn og forældre. Men vi håber, at forestillingen har inspireret dig til at beskytte amerikanske værdier, sagde skuespilleren Brandon Victor Dixen, som spiller vicepræsident Aaron Burr i musicalen ifølge CNN.

Scenen fik Donald Trump til at sende to tweets ud om sagen på bare otte minutter.

'Teateret bør altid være et specielt sted. Hamilton-skuespillerne optrådte meget ubehøvlet overfor en en meget god mand, Mike Pence. Undskyld'

Ole Henriksen blev amerikansk statsborger sidste år og kunne derfor stemme ved præsidentvalget den 8. november. Han lægger ikke skjul på, at han stemte på Hillery Clinton.

- Jeg er et politisk modstykke til ham. Når jeg kigger rundt i New York ser jeg intellektuelle og sofistikerede mennesker, og her er der jo ikke mange, der har stemt på Trump og Pence, siger Ole Henriksen til avisen.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.