Cosbys anklagere får egen magasinforside

35 af de kvinder, som anklager Bill Cosby for seksuelle overgreb, kommer nu på forsiden af det amerikanske New York Magazine.
Den tidligere topmodel Janice Dickinson er blandt de kvinder, som anklager Bill Cosby for seksuelle overgreb.
Den tidligere topmodel Janice Dickinson er blandt de kvinder, som anklager Bill Cosby for seksuelle overgreb. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Hvis der er en, der ikke glæder sig over den nyeste udgivelse af det amerikanske magasin New York Magazine, er det nok skuespilleren Bill Cosby. Han kan nemlig se frem til en forside, hvor 35 af de kvinder, som anklager ham for seksuelle overgreb, er portrætteret side om side.

Den tidligere topmodel Janice Dickinson, skuespillerinden Beverly Johnson og Lili Bernard, som spillede med i tv-serien "The Cosby Show", er blandt de kvinder, som er på magasinets forside under titlen "Cosby: The Women, An Unwelcome Sisterhood".

De 35 kvinder sidder hver især på en stol og under deres billede står datoen for, hvornår de angiveligt er blevet udsat for seksuelt overgreb. Inde i magasinet finder man en artikel, som dykker ned i historien om, hvordan kvindernes anklager i mange år ikke er blevet taget seriøst og Cosbys juridiske kamp for at holde historierne nede.

Billederne er dog ikke alt. På magasinets hjemmeside kan man læse hver af kvindernes historie. Og seks af dem udtaler sig på video.

Det er ikke alle de kvinder, der har anklaget Cosby, som er portrætteret på forsiden, og den sidste stol i rækken er også symbolsk efterladt tom. Magasinet udkommer den 27. juli.

Se forsiden her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.