Contador fortsætter trods skulderskade

Alberto Contador vil være at finde ved startstregen, når Giro-feltet fredag ruller af sted, bekræfter rådgiver
Spanske Alberto Contador fik armen i slynge efter torsdagens etape. Men han fortsætter alligevel i løbet trods sin skulderskade.
Spanske Alberto Contador fik armen i slynge efter torsdagens etape. Men han fortsætter alligevel i løbet trods sin skulderskade. Foto: Luca Zennaro/AP

Med armen i slynge lignede Alberto Contador ikke en kommende Giro d'Italia-vinder efter torsdagens etape, hvor han røg i asfalten i massespurten og rev skulderen af led.

Men den spanske stjernerytter har i sinde at forsøge. Han kommer til start på fredagens 7. etape, som samtidig er årets længste i løbet med sine 264 kilometer.

- Vi er nu på vej til startområdet, og han vil starte. Det er helt sikkert, siger Contadors rådgiver, Jacinto Vidarte, til Cyclingnews.

- Han fortæller mig, at han er okay. Han har fået en godt nats søvn, og skulderen er mere eller mindre okay til at køre med. De andre skader er også fine nok og ikke så slemme. Han starter, uddyber Vidarte.

Contador måtte torsdag på præmiepodiet opgive at få trukket den lyserøde førertrøje over hovedet, da han ikke kunne løfte sin beskadigede arm.

Den spanske klatrer kan trøste sig med, at fredagens etape er flad, og at han derfor ikke skal ud i nogen bjergdueller med konkurrenterne.

Alberto Contador har i år proklameret, at han vil forsøge at vinde både Giro d'Italia og Tour de France.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.