Colin Todd: Elfsborg er klare favoritter mod os

Randers FC er klar underdog i returkampen mod Elfsborg i Europa League-kvalifikationen, mener Colin Todd.
Colin Todd mener, at Elfsborg er klare favoritter til returopgøret i Sverige efter 0-0 i Randers.
Colin Todd mener, at Elfsborg er klare favoritter til returopgøret i Sverige efter 0-0 i Randers. Foto: BONNERUP CLAUS/free

Randers-træner Colin Todd og hans tropper er draget til Sverige for at spille returkamp mod Elfsborg i kvalifikationen til Europa League.

Og efter 0-0 i det første opgør på hjemmebane i Danmark ligger favoritværdigheden ikke hos kronjyderne - slet ikke. Det mener i hvert fald Colin Todd.

- Elfsborg er favoritter. Det kan der ikke være skyggen af tvivl om. De holdt os fra at score i Randers, de er på hjemmebane og har samtidig en fordel ved at spille på kunstgræs, hvor de meget sjældent taber, siger Todd til Randers' hjemmeside.

- Vi står over for en formidabel opgave her i Sverige, når man ser på Elfsborgs europæiske præstationer. Også af den grund er de klare favoritter mod os.

Med favoritrollen skubbet over på modstanderen tør den britiske træner godt åbne op for, hvordan Randers skal jagte succesen.

- Nu har vi efterhånden spillet nogle gange på kunstgræs i Nordsjælland, og tidligere på sommeren spillede vi på samme underlag i en træningskamp mod BK Häcken. Så ingen tvivl om, at vi kan vænne os til forholdene, efterhånden som kampen skrider frem.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.