Citybois ramt af ulykke før semifinalen i 'X Factor'

Den ene halvdel af duoen Citybois har været ude for en ulykke i en gokart og har været nødt til at holde hviledage.
Den megapopulære duo ventes at blive klar til fredag. Men Thor - og det er ham med det forholdsvis lange hår - har hvilet sig mandag og tirsdag for at komme sig oven på ulykken.
Den megapopulære duo ventes at blive klar til fredag. Men Thor - og det er ham med det forholdsvis lange hår - har hvilet sig mandag og tirsdag for at komme sig oven på ulykken. SCANPIX arkiv

De er udråbt som favoritter til en plads i Boxen i Herning, når X Factor-finalen løber af stablen 27. marts, men nu er duoen Citybois kommet i problemer. Gruppens ene medlem, Thor, har nemlig været ude for en ulykke, der har betydet, at han ikke har kunnet øve som planlagt forud for semifinalen på fredag.

- Vi vil blot orientere om, at Thor fra Citybois i søndags var ude for et uheld med en gokart og fik pådraget sig nogle sår på hals og nakke, oplyser DR og fortsætter:

- Han har det godt efter omstændighederne, men har holdt hviledag mandag og tirsdag.

Citybois, der består af Anthon og Thor fra Gentofte nord for København, har taget især det unge kvindelige publikum med storm. På Facebook har duoen knap 55.000 fans, og dem gør Thor sit bedste for at blive rask nok til at optræde for.

- Thor selv siger, at han lige nu kun har fokus på semifinalen på fredag, hvor han og Anthon forhåbentlig igen gør Blachman stolt samt alle seere og Citybois' trofaste fans glade, lyder det fra DR.

Semifinalen i X Factor bliver sendt fredag klokken 20 på DR1.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.