City-manager: Svært at genvinde titlen

Manchester Citys manager erkender, at det bliver svært at vinde mesterskabet efter nederlag til Liverpool.
Manchester Citys manager Manuel Pellegrini hilser på Liverpools manager Brendan Rodgers forud for søndagens opgør mellem Liverpool og Manchester City på Anfield.
Manchester Citys manager Manuel Pellegrini hilser på Liverpools manager Brendan Rodgers forud for søndagens opgør mellem Liverpool og Manchester City på Anfield. Foto: Jon Super/AP

Manchester City satte søndag vigtige point til i kampen om det engelske mesterskab, da holdet på Anfield tabte 1-2 til Liverpool, og City-manager, Manuel Pellegrini, erkender, at det nu bliver svært at genvinde mesterskabet.

- Selvfølgelig er det svært at nå til tops i tabellen, når man sætter tre point til, siger Pellegrini til Sky Sports.

Manchester City har fem point op til Chelsea på førstepladsen og har spillet en kamp mere end Chelsea.

Efter nederlaget sagde City-manageren, at der er plads til forbedringer på hans hold og peger på boldtab som en af de ting, hans dyre fodboldspillere skal have fokus på.

- Der er mange ting, vi skal hjem og analysere på for at lave forbedringer, men en af mine største bekymringer er, at vi taber for mange bolde, siger chileneren.

Med 11 runder tilbage af Premier League kan meget stadig ske, og City-manageren har på trods af de svære odds ikke kastet håndklædet i ringen.

- Vi må arbejde videre, og prøve at ramme det niveau vi normalt er på, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Pellegrini.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.