City i problemer: Pellegrini føler sig ikke truet

Manuel Pellegrinis Manchester City-hold er stødt på problemer i både Champions League og Premier League.

Manchester City er i overhængende fare for at ryge ud af Champions League i fodbold, og intet tyder på, at Manuel Pellegrinis mandskab vil indhente Chelsea i kampen om den engelske Premier League-titel.

Alligevel føler den 61-årige chilenske manager sig sikker i jobbet forud for onsdagens returmøde med FC Barcelona i 1/8-finalen i Champions League.

Englænderne tabte det første opgør på hjemmebane med 1-2, så det vil kræve et comeback, hvis City skal avancere til kvartfinalerne.

- Jeg har respekt for alle holdninger, men jeg tror ikke, at mit job er i fare i øjeblikket, siger Pellegrini.

- Jeg føler ikke noget pres. Jeg fokuserer kun på at spille kampen rigtigt.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og jeg tror på, at jeg får lov til at blive tiden ud, siger manageren.

- Der er ingen underlig atmosfære i City. Vi er fortsat nummer to i Premier League, vi har et stærkt hold, og det vil vi gerne vise mod Barcelona, siger Pellegrini.

Manchester City tabte i weekenden 0-1 på udebane til Burnley, hvilket betød, at Chelsea med uafgjort mod Southampton øgede holdets føring i toppen af Premier League til seks point. Chelsea har endda spillet en kamp færre end City, der har tabt to af de seneste tre ligakampe.

Mens City de senere år har haft succes i Premier League, er det endnu ikke lykkedes at nå længere end til 1/8-finalerne i Champions League.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.