City: Barcelona fortjente at gå videre

Mens Manchester Citys manager taler om lodtrækningsuheld, så taler BBC's ekspert om fyreseddel.
Manchester City-manager Manuel Pellegrini erkendte efter nederlaget til FC Barcelona i Champions League, at spanierne fortjent gik videre til kvartfinalen. Arkivfoto
Manchester City-manager Manuel Pellegrini erkendte efter nederlaget til FC Barcelona i Champions League, at spanierne fortjent gik videre til kvartfinalen. Arkivfoto Foto: Manu Fernandez/AP

Manchester City har ikke spillerne til at udfordre de absolutte topklubber i Europa.

Det erkender Citys manager, Manuel Pellegrini, efter at klubben for andet år i træk måtte bøje sig for Barcelona i Champions League og dermed ikke når frem til kvartfinalerne i fodboldens fineste klubturnering.

Men Pellegrini mener også, at Manchester City har været uheldige med at ramle ind i Barcelona to år i træk.

Enhver anden lodtrækning ville sandsynligvis have bragt det engelske hold længere i turneringen end de to 1/8-finaler, det blev til i 2014 og igen i år.

- Jeg mener, at vi har behov for at forbedre os, hvis vi skal have succes i Europa. Det var måske ikke vores bedste år i Europa. Men jeg tror, at vi måske fortsat ville være med i turneringen, hvis vi ikke havde mødt Barcelona igen, siger Pellegrini til Sky Sports.

Barcelona vandt sammenlagt de to opgør med 3-1.

Bagud 0-1 fik City sent i onsdagens returkamp et straffespark, men Sergio Agüero misbrugte muligheden for at udligne.

- Det var et meget vigtigt øjeblik. Vi havde endnu 15 minutter at spille, siger Pellegrini.

- Men vi tabte til et bedre hold. Uden tvivl. Selv om vi forbedrede os meget i anden halvleg.

En af BBC's fodboldeksperter, den tidligere Premier League-spiller Robbie Savage, mener, at Manuel Pellegrini har opbrugt sin goodwill hos Manchester City.

- Jeg tror, at Pellegrinis tid er inde. Vil Diego Simeone forlade Atlético Madrid eller Carlo Ancelotti forlade Real Madrid? Det er den slags manager, jeg ville kigge efter for City, sagde Savage efter kampen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.