Cirkuselefant gik amok: Smadrede bil

Det gik ikke helt efter planen, da Cirkus Arenas elefanter skulle en tur i vandet.
Cirkus Arenas elefanter smadrede en bil, da de skulle en tur i vandet.
Cirkus Arenas elefanter smadrede en bil, da de skulle en tur i vandet. Foto: Scanpix

Det, der traditionen tro skulle have været en hyggelig tur i vandet for Cirkus Arenas elefanter, endte med, at en bil blev smadret ved Karrebæksminde lørdag. Det skriver TV ØST på sin hjemmeside.

Lørdag var Cirkus Arenas elefanter sendt på deres årlige badetur ved Karrebæksminde. Men turen endte i år på kaotisk vis med en smadret bil.

Masser af mennesker var dukket op for at forevige badeturen, men tilsyneladende gik noget galt. Om det var den store menneskemængde, det at en bilist valgte at dytte eller kåde elefanter, vides ikke, men i hvert fald blev en elefant vred, da skulle ind på cirkuspladsen igen. Måske mente den, at der var for lidt plads mellem en container og bilen til, at den kunne komme igennem, for den stak sine stødtænder ind gennem sideruden, løftede bilen op og trampede efterfølgende på den helt nye Skodas kølerhjelm for derefter at give Skoda'en nogle kraftige slag med snablen. Det skriver Media Næstved.

Ingen mennesker kom til skade, men elefanten pådrog sig et blødende sår ved den ene stødtand. Ejeren af bilen er underrettet, og Cirkus Arenas forsikring dækker skaden på bilen, oplyser Cirkus Arenas presseansvarlige.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.