Cigaretrøver truede kiosk-ansat med kødøkse

Takket være en lokal betjent får politiet anholdt cigarettyv, der havde gemt sig i et skab.
Politiet anholdt den nu røverisigtede mand, efter han havde gemt sig i et skab.
Politiet anholdt den nu røverisigtede mand, efter han havde gemt sig i et skab. Foto: Colourbox/free

Ved at true med en kødøkse, som han flere gange slog i disken, lykkedes det søndag morgen en ung mand at få udleveret nogle kartoner cigaretter på en tankstation i Bækmarksbro vest for Holstebro.

Imidlertid nåede han ikke at ryge en eneste af cigaretterne, fordi politiet takket være en lokal betjent med det samme kom på sporet af røveren og anholdt ham.

I et grundlovsforhør søndag vil politiet have varetægtsfængslet den nu røverisigtede mand, der er 24 år og fra lokalområdet, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Det var søndag morgen kort før klokken syv, at den unge mand kom ind i tankens kiosk og opførte sig truende over for ekspedienten med kødøksen, så han fik udleveret cigaretter, som han stak af med.

En betjent med lokalkendskab rettede straks søgelyset mod den 24-årige, og en politipatrulje, der blev sendt hjem til ham, fandt cigaretterne fra røveriet gemt i tørretumbleren, mens manden selv havde gemt sig i et skab ved siden af.

Mistanken mod manden er yderligere forstærket af, at politihunde har kunnet følge hans spor fra tankstationen til hjemmet, og af at hans maskering og kødøksen er blevet fundet langs hans rute.

Den 24-årige vil komme for en dommer i Retten i Holstebro søndag eftermiddag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.