Christopher gav pizza til overnattende fans

Den charmerende sanger uddelte pizzaer og varm kakao til topbegejstrede fans, der havde overnattet foran spillested i Vejle.
Sangeren Christopher forkæler sine "Stopher-lovers" med lækkerier i vinterkulden.
Sangeren Christopher forkæler sine "Stopher-lovers" med lækkerier i vinterkulden. Foto: HJORTH GONZALES PHOTO CHRISTIAN/POLFOTO

Det var hverken energidrikke eller sukkerchok, der skulle til for at få de ventende teenagepiger op i gear foran Vejle Musikteater lørdag aften.

Det var derimod et stykke med Christopher, der fik decibel, hjerterytmer og temperatur til at stige i den jyske by.

Den 22-årige sanger kom nemlig ud til sine "Stopher-lovers" med mad og varme drikke til sine fans, hvoraf nogle af dem faktisk havde overnattet foran spillestedet for at komme tættest på krøltoppen til koncerten.

Det viser videoer, som er blevet lagt ud på Christophers Instagram-konto:

- Lidt pizza og varm kakao til de fans, der har sovet i telt foran Vejle Musikteater i nat, skriver Christopher til videobidderne, som er ledsaget af symboler af snefnug og et hjerte med ordene: "Danmarks fedeste fans," "Stopher-lovers," "crazy" og "much love."

Christopher optrådte tidligere i november foran sine japanske "Stopher-lovers", hvor han blandt andet havde taget sin kæreste, modellen Cecilie Haugaard, med på turen.

Se videoerne her:

http://instagram.com/p/v_f_zLjAXA/?modal=true

http://instagram.com/p/v_flMFjASi/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.