Christiane Schaumburg-Müller kan ikke undvære Liam

Den smukke kendis blev skilt fra sin mand, sangeren Liam O'Connor, tidligere i år, men de er stadig tætte og kan ikke undvære hinanden trods alt.
Hun blev skilt fra sin mand tidligere på året, men kan ikke leve uden ham alligevel.
Hun blev skilt fra sin mand tidligere på året, men kan ikke leve uden ham alligevel. FOTO: Scanpix

Christiane Schaumburg-Müller har bevaret et nært venskab med sin eksmand L.O.C. De blev skilt i sommers efter syv års forhold, og sådan et bånd smider man ikke bare væk, fortæller skuespilleren og ejer af web-universet chrichri.dk

Det betyder rigtigt meget, at Liam stadig er i mit liv. Jeg kunne faktisk slet ikke forestille mig, at han ikke var det. Hvis jeg skulle udfylde nogle papirer med "hvem skal kontaktes i tilfælde af...", så er det stadig min mor og ham jeg vil nævne, siger hun i et længere interview med Billed Bladet.

Vi skal stadig være venner

Parret er altså stadig venner, Christiane var da også med til at fejre eksmandens fødselsdag tidligere på året, og sådan håber hun, det bliver ved med at være.

- Det betyder meget, at Liam stadig er i mit liv. Jeg kunne faktisk slet ikke forestille mig, at han ikke var det, siger hun til Billed Bladet.

Hun forklarer, at de ikke er blevet skilt, fordi de ikke kan lide hinanden, men fordi de er to utrolig forskellige mennesker.

Det vil derfor være underligt, hvis de ikke kunne snakke sammen. Liam har altså stadig en speciel plads i Christianes hjerte, og hun er da heller ikke begyndt at date nye mænd endnu, fortæller hun.  

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.