Christiane og L.O.C.'s skilsmisse knuser og ryster fans

Det er kommet som et chok for det celebre pars mange fans, at de nu går hver til sit.
Så lykkelige var de. Christiane med rapper-manden. De var sammen i syv år - de tre af dem var de mand og kone.
Så lykkelige var de. Christiane med rapper-manden. De var sammen i syv år - de tre af dem var de mand og kone. Foto: SCANPIX arkiv

Vi skal skilles. Efter syv år sammen går vi hvert til sit.

Denne overraskende udmelding kom tv-kvinden Christiane Schaumburg-Müller i går aftes med på sin Instagram-profil. Hun og rapperen Liam O'Connor har taget en alvorlig beslutning.

"Dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har skulle skrive," lyder det fra den knuste Christiane på Instagram, hvor hun følges af over 200.000 mennesker.

Og de mange fans reagerer promte. Med chok, medfølelse og ærgrelse. Christianes skilsmisse-update har pt. afstedkommet 2264 dybtfølte kommentarer:

'Arg! Jeg havde glædet mig til at se, hvilke smukke børn I kunne få sammen,' skriver Lotte eksempelvis.

'Det gør mig ondt,' skriver Susanne.

'Jeg græder indenvendig, men ved også at man ikke kommer nogen vej ved at tude. Jeg har fulgt jer fra dag 1,' erklærer en anden fan.

'Det må de ikke! De er det danske svar på Kim og Kanye, Jay Z og Beyonce', skriver en tredie.

'Hvor er det trist og synd for jer. I er/var sådan et skønt par,' lyder det fra Tina.

'Sikke et chok. Det er jeg rigtig ked af at høre. Håber på det bedste for jer begge to i fremtiden,' er der også en, der skriver.

For Christiane Schaumburg Müller er de sociale medier vigtige. Det er i høj grad her, hun når sine fans. Hun har skabt sit eget blog-univers, designer undertøj og meget andet - og hendes karriere er i høj grad bygget på den direkte kontakt med de mange fans og følgere.

Hun deler gerne ud af fotos fra luksusvillaen, hun sammen med L.O.C. har boet i i Hellerup, lægger private billeder ud fra premierer og ferier og valgte i går også at dele skilsmissen med sine fans.

'Da vi som par har fået en helt utrolig opbakning fra jer derude, er det også på sin plads, at I hører det fra mig direkte,' skriver hun på Instagram.

L.O.C. er også på Instagram, men har intet skrevet om bruddet. Hans seneste update kom også onsdag, men det var et band-foto ledsaget af ordene 'Øver som sindssyge! Det skal jo passe til musikken.'

Nogle fans og venner skriver dog trøstende ord i tråden under musik-fotoet. Blandt andet en anden kendis, Annette Heick:

'Liam for fanden ... har lige læst Christianes status. Kæft, jeg er ked af det,' skriver hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.