Chokeret sanger fik lussing af fan

Den amerikanske popstjerne Justin Timberlake blev slået i hovedet af en fan, da han ankom til en amerikansk golfturnering.
Sangeren Justin Timberlake er netop aktuel med sangen "Can't Stop The Feeling", som er skrevet til animationsfilmen "Trolls", der får amerikansk premiere i slutningen af 2016.
Sangeren Justin Timberlake er netop aktuel med sangen "Can't Stop The Feeling", som er skrevet til animationsfilmen "Trolls", der får amerikansk premiere i slutningen af 2016. Foto: Joel Ryan/AP

Den amerikanske sanger Justin Timberlake er kendt for sine poppede sange, hvor han ofte synger om kærlighed i takten til et væld af rytmiske toner.

Der var dog langt fra kærlighed i luften, da den 35-årige musiker ankom til den amerikanske golfturnering American Century Championship, som han skulle deltage i.

Da Justin Timberlake var på vej ind til sportsbegivenheden blev han, til trods for flere sikkerhedsvagter, nemlig slået i hovedet af en fan. Det viser en video, som det amerikanske medie TMZ har offentliggjort.

I videoen kan man se, hvordan "Can't Stop The Feeling"-sangeren iført golftøj går i gennem en passage af fans efterfulgt af en række af sikkerhedsfolk. Pludseligt får stjernen en lussing på højre side af hovedet, hvilket får Justin Timberlake til at stoppe forundret op.

Der går dog ikke lang tid, før at det tidligere N*SYNC-medlem konfronterer den fan, som netop har slået ham.

- Hvorfor gjorde du dog det? spørger en undrende Justin Timberlake den aggressive fan.

Til trods for den ubehagelige hændelse har sangstjernen efterfølgende uploadet flere videoer på de sociale medier, hvor han fornøjet nyder sin deltagelse i turneringen.

Justin Timberlake har blandt andet lagt et klip ud på sin Twitter-profil, hvor han danser rundt på golfbanen og morer sig sammen med de andre deltagere.

Se videoen, hvor Justin Timberlake bliver slået her.

Se videoen fra Justin Timberlakes Twitter.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.