Chokbryllup: Kræftramte Karsten Ree er blevet gift

Rigmanden har sagt ja til sin Oddset-babe, bekræfter han selv over for seoghør.dk.
Det lykkelige par, der nu kan kalde sig mand og kone.
Det lykkelige par, der nu kan kalde sig mand og kone. SCANPIX arkiv

Over middag i dag, torsdag, blev rigmanden Karsten Ree gift med sin forlovede, Oddset-baben Janni Christensen, 44 år, på Rudersdal Rådhus i Nordsjælland.

Det kan seoghør.dk afsløre. Janni har ifølge ugebladet taget Karstens efternavn og hedder nu Janni Ree.

- Vi har selvfølgelig fremskyndet vielsen, fordi jeg skal gennem en operation, siger den nygifte Karsten Ree til ugebladet.

I går informerede den 69-årige milliardær pressen om, at han har fået konstateret blærekræft. I den forbindelse sagde han, at han og Janni ville blive gift inden for et halvt år. Men planerne blev i dén grad fremskyndet.

Pengene beholder han

Det er dog ikke gået hurtigere med at blive gift, end at parret har nået at få tinglyst en ægtepagt. Dermed har Karsten Ree særeje på sin formue.

Karsten Ree og Janni Christensen blev kærester i efteråret 2013. Han bakkede hende op, da hun røg i fængsel for at afsone den dom på et år og tre måneders fængsel, som hun fik for at have franarret en ældre, syg mand en million kroner og for forsøg på at sælge hans hus.

Parret er blevet kult, efter at de lod sig filme i private situationer i Kanal 5's realityserie 'Janni og Karsten.'Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.