Chok-tilståelse fra barnemorder: Jeg har også dræbt lille Elias

Den tragiske sag om drabet på Mohamed Januzi har taget en chokerende drejning. Den formodede gerningsmand har tilstået drabet - på både den fire-årige dreng og et andet barn.
I Berlin har masser af mennesker efterladt en sidste hilsen til lille Mohamed på stedet, hvor han forsvandt for en måned siden. I går blev han fundet død.
I Berlin har masser af mennesker efterladt en sidste hilsen til lille Mohamed på stedet, hvor han forsvandt for en måned siden. I går blev han fundet død. Foto: Scanpix

Netop som Tyskland og ikke mindst Berlin er rystet over den tragiske sag om lille Mohamed, som i går blev fundet dræbt, kommer nye oplysninger frem, der gør sagen endnu mere chokerende.

En 32-årig tysk mand, der i går blev anholdt, har i dag ikke blot tilstået, at det var ham, der kidnappede og dræbte den lille flygtningedreng fra Bosnien.

Han har også fortalt politiet, at det var ham, der i sommer bortførte den seks-årige Elias, som politiet har ledt intenst efter lige siden.

I dag har han således tilstået at stå bag to drab på børn. Det oplyser anklageren i sagen i dag fredag, skriver The Associated Press.

Forsvandt fra legeplads

Den mistænkte, hvis navn ikke er blevet frigivet, har dermed på uhyggeligste vis løst mysteriet om, hvad der er sket med Elias. Han har været eftersøgt siden juli, hvor han forsvandt fra en legeplads nær sit hjem i Potsdam uden for Berlin.

Anklagemyndighedens talsmand, Stefan Stoehr, har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger om, hvad den mistænkte havde fortalt myndighederne. Men i Berlin har politiet annonceret, at der senere i dag afholdes et pressemøde om den grufulde sag.

Liget gemt i bagagerummet

Den mistænkte blev i går torsdag anholdt i sine forældres hus i Brandenburg i nærheden af Berlin, efter at han blev anmeldt til politiet af sin egen mor. Hun havde set sin søn på de overvågningsbilleder, politiet havde frigivet. På dem går han afsted med lille Mohamed i hånden.

Politiet har oplyst, at manden straks tilstod drabet på den fire-årige, som han bortførte 1. oktober fra en legeplads i Berlin-bydelen Moabit.

Liget af den lille dreng blev fundet i bagagerummet i den mistænktes bil.

Den mistænkte har fortalt politiet, at han dræbte Mohamed Januzi en dag efter, han havde bortført drengen.

Ifølge Bild ligger der seksualkrænkende motiver bag begge drab.

Bild skriver også, at den seks-årige Elias nok er blevet begravet i en kolonihave ved Potsdam, hvor 6-årige Elias forsvandt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.