Chok: Kvinde opdagede, at kollega var hendes mor

En kvinde fra Ohio har netop opdaget, at en kollega, hun har arbejdet sammen med gennem fire år, er hendes biologiske mor.
Francine Simmons blev gravid som 14-årig, og datteren blev givet væk. Nu er mor og datter genforenet. Det viste sig, at de var kolleger og havde arbejdet sammen gennem fire år.
Francine Simmons blev gravid som 14-årig, og datteren blev givet væk. Nu er mor og datter genforenet. Det viste sig, at de var kolleger og havde arbejdet sammen gennem fire år. Foto: Niels Ahlmann Olesen, Scanpix/arkiv

38-årige La-Sonya Mitchell-Clark fandt sin biologiske mor på Facebook og fik et chok, da hun opdagede, at hendes mor har været hendes kollega gennem fire år.

Det skriver BT.

Kvinden, der er fra Youngstown i Ohio, blev genforenet med moren i mandags, og blev sikker på, hvem hun var, da sundhedsmyndighederne frigav data fra fødselsregistret.

Moren, Francine Simmons, siger - ifølge BT:

-Jeg blev gravid, da jeg var 14. Jeg fik hende, da jeg var 15. Jeg blev sendt til et hjem for piger. Jeg fødte hende. Jeg fik ikke lov at give hende et navn, men i mit hjerte har hun haft et navn alle disse år.

La-Sonya har tre andre søstre, som hun ikke kendte til, og en af dem arbejder også i den samme virksomhed.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.