Chok: Falske betjente truer og berøver tv-stjerne

Realitystjernen og tv-personligheden Kim Kardashian er blevet berøvet for flere millioner euro, fortæller fransk politi.
Reality-stjernen Kim Kardashian er gift og har børn med rapperen Kanye West. Han afbrød koncert, da han hørte om røveriet mod sin hustru.
Reality-stjernen Kim Kardashian er gift og har børn med rapperen Kanye West. Han afbrød koncert, da han hørte om røveriet mod sin hustru. Foto: Scanpix/Arkiv

Fem bevæbnede mænd forklædt som politifolk trængte natten til mandag ind i en luksuslejlighed i Paris og truede realitystjernen Kim Kardashian med pistol til at udlevere sine værdigenstande.

- Hun er meget rystet, men fysisk er hun uskadt, siger en talsperson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Politiet fortæller, at Kardashian fik stjålet smykker for et meget stort beløb.

- Tabet løber op i flere millioner euro, hovedsageligt smykker. Det totale beløb er endnu ikke fastsat, siger politiet.

Kim Kardashians mand, rapperen Kanye West, besluttede at afbryde en koncert ved Meadows Festival i New York, da han blev informeret om røveriet mod sin hustru i den franske hovedstad.

Hun er i øjeblikket i Paris, hvor hun deltager i byens modeuge.

Den 35-årige stjerne havde forinden vakt opsigt ved at optræde uden makeup, skriver nyhedsbureauet AFP.

Hun var indlogeret i en luksuslejlighed ved Madeleinekirken, der ligger centralt i byen tæt på Place de la Concorde og Operaen.

Kim Kardashian har fyldt meget i sladderblade verden over, siden hun for ti år siden optrådte i realityshowet "Keeping Up with the Kardashians".

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.