Chok-besked under royal hygge-fest

Tivolis direktør blev udsat for røveri, imens han var til fest på Fredensbrog Slot. Han fik besked via sms, og datteren var i huset, da det skete.
Tivoli direktøren og konen Annette fik sig noget af et chok forleden. 
Tivoli direktøren og konen Annette fik sig noget af et chok forleden.  FOTO: Scanpix

Under det, der skulle være en hyggelig aften i godt selskab, udviklede der sig et drama for Tivoli-direktør Lars Liebst og hustruen Annette Abildgaard.

Parret havde glædet sig til en aften på Fredensborg Slot i selskab med regentparret, kronprinsesse Mary og prinsesse Marie.

Men aftenen forløb langt fra som håbet. For midt under den koncert, parret var på slottet for at høre, får Lars Liebst besked om, at der er indbrud i hjemmet, imens datteren Laura på 17 år var hjemme, skriver Billed-Bladet

- Det er en meget chokerende besked at få, især fordi vi vidste, at der jo var nogen hjemme. Det er rigtig ubehageligt at tænke på, siger Lars Liebst til Billed-Bladet.

Overraskede tyven midt i madlavningen

Lars Liebst fortæller, at han selv havde efterladt sin telefon i bilen. Men heldigvis havde konen Annette sin på sig, og hun kunne pludselig mærke, at den brummede

Det var parrets søn Tobias, som forsøgte at få fat på dem. Datteren var i huset med au pair-pigen, og de var i gang med aftensmaden, da de opdagede tyven.

De skyndte at låse sig inde i et rum, og da de ikke kunne få fat på forældrene i første omgang, kontaktede de broderen, som til sidst fik fat på parret.

- Heldigvis var jeg jo omgivet af politi og PET, der kunne hjælpe mig, så mens Annette blev tilbage, kørte jeg hurtigt af sted og hjem i en fart, siger han.

Tyven forsvandt hurtigt igen, men direktøren fortæller, at det alligevel var en meget langt tur tilbage til hjemmet. Og både datteren og au pair-pigen har det godt, selvom de blev noget chokeret.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.