Chef til kvinde dræbt i motorvejs-tragedie: Vi er alle fortvivlede

Chefen til den kvinde, der blev dræbt af en betonklods på den fynske motorvej søndag nat er berørt af sagen.
Politiet er fortsat interesseret i at høre fra vidner, der ved, hvor denne særlige type sten kommer fra.
Politiet er fortsat interesseret i at høre fra vidner, der ved, hvor denne særlige type sten kommer fra. Foto: Fyns Politi

En tysk familie blev søndag morgen ramt af en betonklods, som blev kastet fra en bro over den fynske motorvej.

En 33-årig kvinde omkom, da den 30 kilo tunge betonklods ramte bilen. Kvinden var kommunalt ansat på rådhuset i den tyske by Recklinghausen, og hendes død har berørt hendes arbejdsgiver.

- Omstændighederne ved hendes død gør os alle utroligt fortvivlede. Hvis vi som arbejdsgiver kan støtte familien på nogen måde, så gør vi det, siger forvaltningschef Christoph Tesche ifølge BT til den tyske avis Bild.

Kvindens mand og deres femårige søn var også til stede i bilen. Mandens tilstand er kritisk, men stabil, mens sønnen er sluppet uden de store fysiske mén. Han blev mandag hentet af pårørende, der har taget ham med hjem til Tyskland.

Fyns Politi har nedsat en efterforskningsgruppe, der skal arbejde målrettet med opklaring af sagen. Siden søndag politiet modtaget et ekstraordinært stort antal henvendelser fra offentligheden, som nu vil blive gennemgået af efterforskerne. 

Politiet har tidligere offentligggjort billeder af de sten, der blev kastet ned på motorvejen, men efterlyser stadig oplysninger om, hvor de specielle "IBF Danblok type 2 hjørnesten" er taget fra. Vidner, der har set mistænkelig adfærd i området omkring Langesøvej, Skallebølle og den fynske motorvej natten mellem lørdag og søndag, hører politiet også gerne fra.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.