Chef til ansatte: Se erotisk film og hav gaffatape klar

En byggekæde har bedt de ansatte forberede sig på kunder, der vil købe reb og tape til sexleg efter at have set "Fifty Shades Of Grey".
De ansatte i byggemarkedet skal forberede sig på kunder, der møder op med sexspørgsmål og ønsker om at købe reb og tape til bondage-lege.
De ansatte i byggemarkedet skal forberede sig på kunder, der møder op med sexspørgsmål og ønsker om at købe reb og tape til bondage-lege. Scanpix - arkivfoto

Butiksmedarbejderne i den engelske byggekæde B&Q har fået en noget alternativ besked fra chefen. De mere end 20.000 ansatte er nemlig blevet bedt om at læse den erotiske bog "Fifty Shades Of Grey" eller se filmen, skriver The Telegraph.

I mailen, som alle ansatte har fået, forbereder ledelsen dem på, at der nok vil dukke en del kunder op, som ønsker at købe reb, kabler eller gaffatape til sexlege, i kølvandet på filmpremieren på "Fifty Shades Of Grey". I en af scenerne i filmen køber hovedpersonerne netop ind til deres bondage-eventyr i et byggemarked.

Ledelsen opfordrer i mailen de ansatte til at researche emnet ved at se filmen eller læse romanen - og står endda til rådighed med flere eksemplarer af bogen, som medarbejderne kan låne med hjem. Og hvis kunder kommer med bondage-relaterede spørgsmål til byggemarkedets produkter, skal medarbejderne svare på en hjælpsom, høflig og respektfuld måde, understreger mailen ifølge The Telegraph.

Byggekæden forbereder sig også på den meget omtalte filmpremiere på anden vis. Butiksbestyrerne opfordres til at hamstre reb, gaffatape og kabler, så der er rigeligt på lager til eventuelle horder af bondage-nysgerrige kunder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.