Chef om fyret: Han prutter for meget - det går ikke

En tidligere ansat på en amerikansk rullepølsevirksomhed blev fyret fordi han pruttede for meget. Nu har han lagt sag an mod virksomheden.
Chef mente fyrede en medarbejder for at prutte for meget.
Chef mente fyrede en medarbejder for at prutte for meget. Foto: Scanpix arkiv

"Det kan ikke blive ved. Vi kan ikke køre en forretning og have besøgende med den lugt i rummet".

Nogenlunde sådan skulle forklaringen fra chefen i en amerikansk rullepølsevirksomhed have været, efter han havde besluttet at fyre sin ansatte, 70-årige Richard Clem - simpelthen fordi han pruttede for meget.

Det skriver New York Post.

Og selvom mange nok vil mene, at det er problematisk, hvis der lugter for meget af prut på en rullepølsevirksomhed, så mener både Richard selv og hans kone, der også arbejdede på virksomheden, at fyringen er sket på et ulovligt grundlag. De har derfor sagsøgt deres tidligere arbejdsplads.

Luft efter operaton

Ifølge sagsakterne skulle årsagen til den meget luft i Richard Clems mave være eftervirkninger af en fedmeoperation i 2010, skriver New York Post. Eftervirkninger i form af ekstremt meget luft og ukontrollabel diare.

Ifølge Richard Clems selv er det ved hjælp af medicin i dag lykkedes ham at kunne kontrollere tilstanden i 90 procent af tiden.

Med søgsmålet mod sin tidligere arbejdsplads ønsker han at opnå tre ugers betalt ferie og to års løn, hvilket i alt løber op i 250.000 dollars, skriver New York Times.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.