Cecilie Frøkjær røber: Mit livs vildeste øjeblik

Hvad gør hende glad - og hvad gør hende trist? TV 2-værten Cecilie Frøkjær svarer her på en række personlige spørgsmål.
"På vej hjem fra et arrangement i weekenden sad jeg på bagsædet af bilen med armene om mine to børn, der fylder 11 og 14 i næste måned. I det øjeblik følte jeg mig lykkelig."
"På vej hjem fra et arrangement i weekenden sad jeg på bagsædet af bilen med armene om mine to børn, der fylder 11 og 14 i næste måned. I det øjeblik følte jeg mig lykkelig." SCANPIX arkiv

TV-værten Cecilie Frøkjær hader konflikter i privatlivet. Hendes største forbillede er hendes farmor, og hendes største glæde er hendes to børn. Familiejournal har mødt hende til en snak om stor og småt.

Hvad er du optaget af lige nu?

-  Ud over bøger, som jeg læser mange af for tiden, kører jeg på fuld kraft med ”Hjertegalla” -  forberedelserne: Prøver, snak med de medvirkende og tilslibning af manuskript. Det er fjerde gang, jeg er vært, og det er altid en stor og rørende oplevelse og en aften, der veksler mellem alvor, håb og underholdning. Alle optræder gratis, og engagementet fra alle sider er stort.

Mine børn har tre mødre. Læs historien på familiejournal.dk

Hvad har været det største øjeblik i dit liv?

- Da jeg fik mine to børn. Der er intet, der er vildere end det, at man pludselig har et nyt menneske i sit liv. Som man har gået med i maven, og som man har glædet sig til skulle komme ud, så man kunne lære ham eller hende at kende. Tænk, at det overhovedet kan lade sig gøre!

Laura fortalte sin historie til statsministeren. Læs mere på familiejournal.dk

Og det mest pinlige?

-  Vi skal helt tilbage i begyndelsen af 90’erne. Jeg var til nytårsfest i Ridehuset i Aarhus og var iført en kjole uden stropper – og uden bh under. På dansegulvet var der så en, der fik trådt på kjolen, og i samme øjeblik stod jeg med bar overkrop og brysterne ud til alle sider. Den oplevelse ville jeg gerne have været foruden.

Hvad kan gøre dig rigtig glad?

-  På vej hjem fra et arrangement i weekenden sad jeg på bagsædet af bilen med armene om mine to børn, der fylder 11 og 14 i næste måned. I det øjeblik følte jeg mig lykkelig. Hvor heldig har man lov til at være? Men alle tilfredsstillende øjeblikke, der involverer familien, vennerne, kæresten, jobbet og samarbejdet med mine kollegaer gør mig egentlig glad.

Hvad kan gøre dig rigtig ked af det?

- Konflikter i mine nære cirkler trives jeg dårligt med. Særligt, hvis de er langvarige og svære at løse.

Har du et forbillede?

- Det skulle da lige være min farmor. Hun døde desværre for 12 år siden, men var suverænt verdens bedste farmor og derudover en sej dame, der blev enke som 31-årig, men videreførte sin og farfars manufakturhandel, samtidig med at hun var alene med sine børn. Da hun var i 50’erne uddannede hun sig til bibliotekar og boede på Grønjordskollegiet, som stedets ældste beboer nogensinde. Samtidig havde hun overskud til familien. Ofte havde hun en hjemmelavet lagkage med, og hun læste Anders And højt i timevis for os børnebørn, da vi var små.

Hvad har været det største øjeblik i dit liv?

- Da jeg fik mine to børn. Der er intet, der er vildere end det, at man pludselig har et nyt menneske i sit liv. Som man har gået med i maven, og som man har glædet sig til skulle komme ud, så man kunne lære ham eller hende at kende. Tænk, at det overhovedet kan lade sig gøre!

Og det mest pinlige?

- Vi skal helt tilbage i begyndelsen af 90’erne. Jeg var til nytårsfest i Ridehuset i Aarhus og var iført en kjole uden stropper – og uden bh under. På dansegulvet var der så en, der fik trådt på kjolen, og i samme øjeblik stod jeg med bar overkrop og brysterne ud til alle sider. Den oplevelse ville jeg gerne have været foruden.

Beskriv dig selv med fem ord

- Optimistisk, følsom, glad, energisk og temperamentsfuld.

Af redaktionen, Familie Journal, Aller Media

Blå bog

 

Cecilie Frøkjær er født 12. maj 1968 i København

 

Bopæl: Frederiksberg

 

Stilling: Journalist og studievært på TV 2

 

Familie: Kæreste med journalist Michael Robak. Mor til Mikkel, 13, og Sara, 10,

 

Aktuel i TV 2 Charlies Hjertegalla, der bliver sendt live lørdag 28.marts kl. 20.55 fra Industriens Hus i København

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.