Casper Christensen i værtshusslagsmål i nat

På en bar i det indre København sprang komikeren på en mand, som han siger lagde an på hans kone Isabell Friis-Mikkelsen.
- Jeg ville beskytte Isabell. Og det vil jeg altid gøre, siger Casper Christensen dagen derpå til Ekstra Bladet, der i dag bringer historien om, at han røg i barslagsmål i nat.
- Jeg ville beskytte Isabell. Og det vil jeg altid gøre, siger Casper Christensen dagen derpå til Ekstra Bladet, der i dag bringer historien om, at han røg i barslagsmål i nat. SCANPIX arkiv

Komikeren Casper Christensen røg i slagsmål i nat på det københavnske værtshus Palæ Bar. Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med Casper Christensen, der over for avisen bekræfter hændelsen.

Ifølge 'Klovn'-komikeren var manden, han røg i flæsket på, voldsomt provokerende og lagde an på Isabell Friis-Mikkelsen, som Casper Christensen er gift med.

Casper Christensens udlægning af sagen er, at den provokerende mand skubbede til Isabell Friis-Mikkelsen, snakkede grimt om hende, lagde an på hende og skubbede hende omkuld.

"Ja, jeg slog ham"

- Ja, jeg slog ham. Det sidste jeg så, var, at han desværre stadig stod op. Og jeg vil gerne indrømme, at jeg er vildt dårlig til at slås, siger Casper Christensen ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge et øjenvidne, som Ekstra Bladet har talt med, fløj Casper Christensen pludselig fløj op fra et bord på værtshuset og begyndte at slå ud efter den mandlige bargæst. Komikeren og hans hustru blev så hevet udenfor, men senere kom han styrtende ind igen på Palæ Bar og slog videre på manden.

- Jeg ville beskytte Isabell. Og det vil jeg altid gøre, siger Casper Christensen dagen derpå.

Den 46-årige Casper Christensen blev gift med Isabell Friis-Mikkelsen sidste år. Hun er født i 1986.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.