CAS afgør Platinis skæbne fredag formiddag

Michel Platini får fredag at vide, om franskmanden får ophævet sin suspendering som Uefa-præsident eller ej.
Michel Platini får fredag klokken 10 at vide, om han får ophævet sin suspendering som Uefa-præsident eller ej.
Michel Platini får fredag klokken 10 at vide, om han får ophævet sin suspendering som Uefa-præsident eller ej. Foto: Laurent Gillieron/AP

Den Internationale Sportsdomstol, CAS, oplyser torsdag formiddag, at man fredag vil træffe en afgørelse i sagen om præsidenten for Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), Michel Platini.

I øjeblikket er Platini suspenderet fra sine pligter i Uefa i 90 dage, efter at han har været involveret i en mistænkelig pengeoverførsel på to millioner schweizerfranc fra præsidenten for Det Internationale Fodboldforbund (Fifa), Sepp Blatter.

Der var høring i CAS i tirsdags, hvor Platini fremførte sine argumenter i sagen, og allerede fredag formiddag vil sportsdomstolen komme med en afgørelse om, hvorvidt suspenderingen skal ophøre eller ej.

- CAS vil offentliggøre panelets beslutning fredag 11. december klokken 10, lyder det i en udtalelse på sportsdomstolens hjemmeside.

Beslutningen kan få stor betydning for Platinis planer om at stille op til præsidentvalget i Fifa 26. februar. Så længe Platini er suspenderet, er han ikke kandidat til posten.

Både Platini og Blatter blev suspenderet i 90 dage 8. oktober i år.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.