Carsten Mogensen træner igen efter hjerneoperation

Badmintonspilleren Carsten Mogensen er tilbage på træningsbanen. Det viser video på Facebook.
Carsten Mogensen er kommet sig så meget efter sin hjerneoperation, at han igen kan træne forsigtigt.
Carsten Mogensen er kommet sig så meget efter sin hjerneoperation, at han igen kan træne forsigtigt. Foto: J¯rgensen Jakob/Polfoto

Den hjerneopererede badmintonspiller Carsten Mogensen er kommet sig så meget, at han nu er tilbage på træningsbanen.

På Facebook-profilen "Mathias Boe and Carsten Mogensen", som de to spillere har sammen, er der blevet lagt en video op, som viser Mogensen i aktion på træningsbanen.

- Tilbage på banen, rolig men langsom, står der på opslaget med videoen.

I det korte videoklip ser man Carsten Mogensen slå nogle få korte bolde tilbage.

18. februar i forbindelse med EM for hold blev Carsten Mogensen ramt af en bristet aneurisme i hjernen. Han blev opereret og var efterfølgende indlagt på et hospital i Kazan.

Det er stadig uvist, om han bliver i stand til at genoptage karrieren og når at blive klar til sommerens OL, men videoen er i hvert fald et godt tegn i forhold til Carsten Mogensens fysiske tilstand.

Sammen med doublemakker Mathias Boe har Carsten Mogensen blandt andet vundet sølv ved både VM og OL, og inden Mogensens operation var duoen regnet som et dansk medaljehåb ved OL i Rio.

Boe og Mogensen er forsvarende All England-mestre, men grundet sidstnævntes operation fik de ikke mulighed for at forsvare titlen i den igangværende turnering i Birmingham.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.