Cancellara slået med et sekund i Tirreno-prolog
Den italienske enkeltstartsmester Adriano Malori henviste tempokongen Fabian Cancellara til andenpladsen.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Den forsvarende mester Alberto Contador kunne ikke følge med de bedste på åbningsdagen i Tirreno-Adriatico.
Den forsvarende mester Alberto Contador kunne ikke følge med de bedste på åbningsdagen i Tirreno-Adriatico. Foto: Peter Dejong/AP


Den schweiziske prologspecialist Fabian Cancellara (Trek) måtte onsdag se sig besejret med et sekund, da Tirreno-Adriatico åbnede med en kort enkeltstart.

Sejren gik i stedet til italienske Adriano Malori (Movistar), der tilbagelagde de 5,4 kilometer i Lido di Camaiore på seks minutter og fire sekunder.

27-årige Malori er en ganske habil enkeltstartsrytter. Sidste år blev han for anden gang i karrieren italiensk mester i kampen mod uret. Derudover vandt han en enkeltstart i netop Tirreno-Adriatico.

Den seks år ældre Cancellara har fem gange taget prologsejren i Tour de France. Onsdag rakte farten dog ikke til endnu en triumf for den schweiziske tempokonge.

Sidste års samlede vinder i Tirreno-Adriatico, Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), brugte seks minutter og 23 sekunder, hvilket resulterede i en 67.-plads på den flade prolog.

De to danske deltagere - Magnus Cort Nielsen (Orica-Greenedge) og Christopher Juul-Jensen (Tinkoff-Saxo) - var henholdsvis et og to sekunder langsommere end Contador.

Tirreno-Adriatico slutter den 17. marts.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.