Camilla og Nicolai udlover 10.000 kroner: Hvor er vores vielsesring?

Parret fra Ølstykke har mistet en uerstattelig vielsesring.
De to vielsesringe, der er uerstattelige for parret, fordi de er lavet af deres bedsteforældres ringe og dermed har kæmpe følelsesmæssig værdi.
De to vielsesringe, der er uerstattelige for parret, fordi de er lavet af deres bedsteforældres ringe og dermed har kæmpe følelsesmæssig værdi. Foto: Privat

Nicolai Ackermann fra Ølstykke er elektriker, og jobbet tillader ikke, at han har sin vielsesring på til daglig. Ringen er ret bred, og det går ikke, når man arbejder med el-installationer.

Men da han skulle på en romantisk tur til Oslo med sin elskede hustru Camilla, ville han have ringen på. Desværre blev den beslutning skæbnesvanger.

Fordi Nicolai Ackermann ikke er vant til at gå med ringen, glemte han at tage den på om morgenen og efterlod den i kahytten på DFDS' Oslo-færge. Og derfra forsvandt ringen sporløst.

- Ringen er helt uerstattelig for os, siger en fortvivlet Camilla Ackermann til Avisen.dk.

At ringen er helt speciel, skyldes, at den er håndlavet - og at guldet, der er brugt til at lave den, blandt andet stammer fra parrets bedsteforældres vielsesringe.

- Jeg voksede op hos mine bedsteforældre, og de har haft kæmpe betydning for mig. Min bedstefar gav mig deres vielsesringe, og han ville gerne have, at jeg bar dem videre, fortæller Camilla Ackermann.

Ægtefællen Nicolais bedsteforældres ringe er også smeltet i den forsvundne ring. Og parret håber nu, at den ved et mirakel dukker op. De har udlovet en dusør på 10.000 kroner og skrevet et Facebook-opslag, der er blevet delt tusindvis af gange.

DFDS har de været i kontakt med flere gange, men hittegodskontoret har ikke set noget til den forsvundne ring.

󾭣󾭣DUSØR 10.000,-󾭣󾭣Det er nok en umulig opgave, men vi prøver alligevel. Vi har været på en Oslo tur og i den...

Opslået af Camilla Ackermann på 26. november 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.