Caitlyn Jenner: Derfor dater jeg ikke lige nu

Caitlyn Jenner ønsker ikke at forvirre sine døtre Kylie og Kendall, og derfor er hun tilbageholdende over for at date mænd.
Caitlyn Jenner er i øjeblikket aktuel med sit eget realityshow "I Am Cait". Arkivfoto.
Caitlyn Jenner er i øjeblikket aktuel med sit eget realityshow "I Am Cait". Arkivfoto. Foto: Rich Fury/RICH FURY/INVISION/AP

Realitypersonligheden Caitlyn Jenner, der tidligere var kendt som sportsmanden Bruce Jenner, ønsker ikke at gøre livet mere forvirrende for sine to kendte døtre, modellen Kendall Jenner og reality-kendissen Kylie Jenner, og derfor er hun tøvende over for at date mænd.

Det skriver E! Online, som har kigget nærmere på det nyeste afsnit af realitypersonlighedens tv-program.

I det forklarer den tidligere OL-vinder, at hun ikke ønsker at involvere sine døtre for meget i hendes kærlighedsliv.

- Jeg tror, at det måske ville være en smule hårdere for pigerne, hvis det var en mand. Jeg tror, at hvis jeg datede en fyr, ville det få dem til at sige "wow", forklarer Caitlyn Jenner i tv-showet og tilføjer, at hun på et tidspunkt overvejede at fortælle Kylie Jenner om sine dating-overvejelser.

Det bliver dog ikke foreløbigt, slår hun fast.

- Jeg ser ikke frem til at have samtaler om dating med mine børn. Jeg tror, at hvis jeg datede en mand, ville det være forvirrende for dem, og jeg ønsker ikke at forvirre dem, siger Caitlyn Jenner desuden i det nye program.

Caitlyn Jenner har i en lang årrække dannet par med Kris Jenner og dermed været papfar til de kendte Kardashian-søstre og Rob Kardashian.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.