Burnley-spiller slipper for straf

Ashley Barnes bliver ikke straffet for lørdagens stempling på skinnebenet af Nemanja Matic.
Arkivfoto af Ashley Barnes, som her diskuterer med en dommer, der har givet ham det gule kort under engelsk Premier League november sidste år.
Arkivfoto af Ashley Barnes, som her diskuterer med en dommer, der har givet ham det gule kort under engelsk Premier League november sidste år. Foto: Clint Hughes/AP

Burnley-spilleren Ashley Barnes bliver ikke tildelt en forsinket straf, selv om han var involveret i flere kontroversielle hændelser, da bundholdet lørdag klarede 1-1 mod Chelsea på Stamford Bridge.

Den ene af situationerne, en stempling på skinnebenet af Nemanja Matic, førte til en hævnakt fra serberen, som efterfølgende blev smidt ud.

Chelsea-manager Mourinho var svært utilfreds med Barnes efter kampen og kaldte tacklingen på Matic "kriminel", men dommer Martin Atkinson, der stod godt placeret, gav hverken det gule eller det røde kort til Burnley-spilleren.

Heller ikke det engelske fodboldforbund (FA) vil tage affære. Forbundet oplyser på Twitter, at det normalt kun vil skride ind, når det handler om situationer uden for dommerens synsfelt.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.