Burgaard slipper med en flænge

Louise Burgaard fik en flænge over næseryggen mod Norge, men hun er efter alt at dømme klar til mellemrunden.
Det så dramatisk ud, da Louise Burgaard mod slutningen af kampen mod Norge fik et hug over næsen. Men hun slipper formentlig med en flænge.
Det så dramatisk ud, da Louise Burgaard mod slutningen af kampen mod Norge fik et hug over næsen. Men hun slipper formentlig med en flænge. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Det så dramatisk ud, da Louise Burgaard i slutningen af kampen mod Norge torsdag aften gik i gulvet og tydeligvis havde store smerter efter et slag over næseryggen.

Men selvom det så blodigt ud, har den danske skytte ikke brækket næsen, og ifølge meldinger fra den danske EM-lejr er der ikke noget til hinder for, at hun kan fortsætte i turneringen.

Burgaard fik en flænge over næseryggen og kraftig næseblod i en nærkamp med en norsk spiller, men hun blev med det samme efterset af Team Danmark-lægen Morten Storgaard, der er en del af den danske delegation i Ungarn.

Der er altså ikke noget, der tyder på, at der er noget alvorligt galt med Burgaard, og hun bliver efter alt at dømme klar til den første mellemrundekamp, der spilles på lørdag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.