Bubber: Der findes ikke noget smukkere end en velknaldet kvinde

Bubber er ikke en mand, der holder mund, heller ikke når det kommer til kvinder og hvad han kan lide ved dem - Læs her, om forholdet til det modsatte køn.
Bubber med sin kone Ibsen
Bubber med sin kone Ibsen FOTO: Scanpix

Den 50-årige landskendte TV-vært åbner i et stort interview med BT op for godterne og fortæller om sit forhold til kvinder og hvorfor de er så dejlige.

Han fortæller, at han altid har befundet sig godt i selskab med kvinder. Da han var dreng, snakkede han med både pigerne og drengene i skolen. Og senere, da han begyndte at bliver interesseret i det modsatte køn, gjorde han sig mange tanker om, at han skulle være en gentleman og opføre sig ordentligt. 

Jeg synes, at det er en mands ansvar at være en gentleman. En rigtig mand er i mine øjne en, der er i kontakt med sine følelser og sin fornuft på én gang. Det er en, der har gode manerer, holder døren for andre, der skal ud af den og giver et kompliment, når nogen ser godt ud eller bare er knalddygtige.

Når kvinder er kønnest

Bubber fortæller, at da han spurgte sin kone, Ibsen, om hun ville gifte sig med ham, var den dag, han gav en kvinde den største kompliment. 

Generelt skal man huske at give sin kvinde komplimenter, siger han. Vise hende, at hun er elsket, for så er hun aller smukkest. Han opfordrer derfor mænd til at kigge på deres kvinde, holde døren for hende og fortælle, når hun ser dejlige ud. Dét vil være sundt for forholdet.

- Helt ærligt, så findes der ikke noget smukkere end en velknaldet kvinde. Det lyder banalt, men en elsket kvinde stråler, siger han åbent.

Både mænd og kvinder bør øve sig på at rose hinanden og gøre ting, der gør den anden glad, mener Tv-værten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.