Brøndbyfans er nu velkomne i Sønderjyske

Sønderjyske og Brøndby er blevet enige om en løsning, så Brøndbys fans kan overvære søndagens udekamp.
Arkivfoto fra d. 28. marts 2010 af brøndbyfans på Haderslev Stadion. Sønderjyske og Brøndby er blevet enige om en løsning, så Brøndbys fans kan overvære søndagens udekamp. /ritzau/ (Andres Brohus/POLFOTO/arkiv)
Arkivfoto fra d. 28. marts 2010 af brøndbyfans på Haderslev Stadion. Sønderjyske og Brøndby er blevet enige om en løsning, så Brøndbys fans kan overvære søndagens udekamp. /ritzau/ (Andres Brohus/POLFOTO/arkiv) Foto: ANDERS BROHUS/POLFOTO

Brøndbys fans kan alligevel få lov til at overvære søndagens udekamp mod Sønderjyske i Alka Superligaen.

Et møde tirsdag mellem klubbernes sikkerhedsansvarlige mundede ud i en løsning, der kan forbedre sikkerheden i udebaneafsnittet.

- Vi har fundet frem til en gangbar løsning med nogle justeringer i udebaneafsnittet, som gør, at vi forventer at gå tilbage til normaliteten i morgen (onsdag, red) og åbne billetsalget, siger Sønderjyske-direktør Klaus B. Rasmussen til TV2 Sport.

Sønderjyske suspenderede ellers billetsalget i torsdag, efter Brøndby havde stillet en række krav til sikkerhedsforholdene.

Nu har Sønderjyske alligevel valgt at imødekomme nogle af Brøndbys ønsker.

- Det er blandt andet i forhold til nogle ting, der har været afgørende for Brøndby - at der kommer et ekstra sikkerhedsnet op i udebaneafsnittet, og at det er mere fintmasket. Og så øger vi sikkerheden i forhold til kontrol, siger Klaus B. Rasmussen.

Brøndbys fans har gentagne gange i denne sæson været impliceret i uheldige episoder med kast af diverse genstande mod spillerne på banen. Blandt andet i forbindelse med en pokalkamp mod netop Sønderjyske i Haderslev i begyndelsen af marts.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.