Brøndby-træner undgår eufori trods stærk stime

Brøndby har samlet 21 point i de seneste ti kampe og nærmer sig toppen i Superligaen.
Brøndby IFs træner, Thomas Frank, jubler efter 2-1-sejren over FC Midtjylland på i Alka Superligaen på Brøndby Stadion søndag aften.
Brøndby IFs træner, Thomas Frank, jubler efter 2-1-sejren over FC Midtjylland på i Alka Superligaen på Brøndby Stadion søndag aften. Foto: JAN SOMMER/POLFOTO

Sæsonen begyndte elendigt, men Brøndby er kommet tilbage på sporet og viser stor stabilitet i Alka Superligaen, hvor holdet søndag aften besejrede mesterholdet FC Midtjylland med 2-1.

De tre indledende nederlag er blevet efterfulgt af 21 point i ti kampe, og hvis det pointsnit fastholdes i resten af sæsonen, kan Brøndby blande sig i titelkampen.

Men træner Thomas Frank forfalder ikke til at bryde ud i jubelsang efter den flotte sejr over midtjyderne.

- Der var mange, der var efter os efter de første tre kampe. Men jeg kunne se, at nogle af spillerne ikke var i form, og samtidig var der ekstra belastning i form af de europæiske kampe.

- Jeg var dengang ikke i tvivl om, at vi nok skulle nå vores målsætninger, og på samme måde går jeg ikke i eufori nu, siger Thomas Frank.

Hans egen forklaring på holdets store stabilitet er ganske simpel: Hårdt arbejde.

- Hvis jeg kigger tilbage, synes jeg også, vi spillede et godt forår. Vi sled lidt med det, da vi skulle spille europæiske kampe tidligere i denne sæson, hvor vi skulle vænne os til nogle nye ting.

- Men alle bidrager. I dag var Daniel Agger ude, men Thomas Kahlenberg trådte ind og gjorde det flot. Selvfølgelig har tilgangen af Rodolph Autin en betydning, men jeg synes, det er hele vejen rundt, at der er fremskridt, siger Thomas Frank.

Efter sejren over FC Midtjylland er Brøndby på fjerdepladsen med 21 point - seks færre end midtjyderne og FC København.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.