Brøndby-træner: FCK er tungere end os

Brøndby kan ikke matche FC København på fysikken, så ifølge Thomas Frank skal Brøndbys spillere være klogere.
Brøndby fik langt fra nogen drømmestart på foråret i Alka Superligaen med blot et enkelt point i de første tre kampe. Men på det seneste er det gået bedre for Brøndby-træner Thomas Frank.
Brøndby fik langt fra nogen drømmestart på foråret i Alka Superligaen med blot et enkelt point i de første tre kampe. Men på det seneste er det gået bedre for Brøndby-træner Thomas Frank. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Da FC København og Brøndby for under en måned siden mødte hinanden, vandt FCK hjemme med 3-1.

Brøndby havde i kampen svært ved at matche FCK rent fysisk, men det har Brøndbys træner, Thomas Frank, råd for, inden de to hold igen tørner sammen mandag.

- FC København er fysisk stærkere end os, men de er også tungere. Det skal vi udnytte. Vi skal være klogere end dem. Det handler om at spille rundt om deres spillere og finde de rigtige rum, siger Frank.

- I det seneste opgør havde vi sat os selv under pres med nogle dumme karantæner, men det har vi ikke denne gang, så jeg vil overveje højere spillere på nogle positioner, siger han.

Selvom Brøndby tabte kampen, så leverede holdet en fin indsats, men havde ikke marginalerne på deres side i de afgørende situationer.

Det håber Thomas Frank til gengæld, at hans mandskab har til mandagens kamp.

- Det er så små ting, der afgør disse kampe. En lille detalje i taktikken, en god hjørnesparkskombination eller den afgørende skarphed på dagen. Det er nogle af de ting, der kan tippe kampen over til vores fordel, siger Frank.

Brøndby er inde i en god periode og har vundet de to seneste kampe. Kampen spilles mandag klokken 16 på Brøndby Stadion.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.