Brøndby-topscorer vil gentage succes mod FCM

Med mindet fra Brøndbys udesejr over FC Midtjylland i sidste sæson ønsker Teemu Pukki igen at besejre rivalen.
Brøndby-angriberen Teemu Pukki, som her ses i aktion mod FC Nordsjælland, håber på en sejr på søndag hjemme mod FCM.
Brøndby-angriberen Teemu Pukki, som her ses i aktion mod FC Nordsjælland, håber på en sejr på søndag hjemme mod FCM. Foto: LARS KRABBE/POLFOTO

Med fem mål i de syv første kampe i Alka Superligaen er Teemu Pukki topscorer for Brøndby.

Den finske landsholdsangriber scorede i den seneste kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland, hvor midtjyderne for første og eneste gang i hele sidste sæson tabte på hjemmebane.

Derfor tror Pukki på endnu en sejr over de danske fodboldmestre, som besøger Brøndby Stadion søndag aften.

- Vi var de første, der slog dem på deres hjemmebane i sidste sæson, så selvfølgelig kan vi slå dem på vores egen hjemmebane, siger Pukki til klubbens hjemmeside.

Finnen har tro på egne evner, men samtidig også respekt for jydernes bagkæde, der kun har lukket to mål ind i de første syv kampe. Endnu har FCM ikke tabt en ligakamp, men vundet fem.

- De har et af de stærkeste forsvar i Alka Superligaen, så det bliver ikke let, men vi har fokuseret på afslutninger til træning og bygget selvtilliden op. Og så gælder det om at slå til, når chancen byder sig, siger Pukki.

Med tre sejre i træk og fire kampe uden nederlag er Brøndby kommet ind i en bedre rytme, og stemningen i truppen er i top.

- Vi er inde i en god stime. Vi har vundet tre kampe i træk, og det skulle gerne blive til fire. Vi skal være fokuserede og godt forberedte, for det bliver ikke let.

- Men vi tror på, at vi kan vinde. Selvfølgelig gør vi det, lyder det fra Pukki.

Brøndbys hjemmekamp mod FCM begynder søndag klokken 18.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.