Brøndby-talent: Vi skal rykke et niveau op mod Esbjerg

En sejr i den "ligegyldige" kamp mod Esbjerg skal give Brøndby et godt afsæt frem mod næste sæson.

Når Brøndby søndag spiller sæsonens sidste superligakamp på hjemmebane mod Esbjerg, så skal de blågule spille væsentligt bedre, end det var tilfældet i sidste weekend, hvor klubben med et mål i overtiden kneb sig til et point i Randers.

Det medgiver Brøndbys U21-landsholdsspiller Christian Nørgaard.

- Det skal vi helt sikkert, men det er lidt provokerende sagt, for vi var bestemt ikke gået på sommerferie mod Randers. Der er bare nogle gange, hvor tingene ikke lykkes så godt, siger Christian Nørgaard.

Kampens betydning er så som så. Esbjerg slog nedrykningsspøgelset ihjel med en sejr over FC Vestsjælland i seneste runde, mens Brøndbys remis mod Randers sikrede klubben bronzemedaljer.

Men der er ikke noget, der tyder på, at Brøndby kaster sig ud i eksperimenter af den grund, siger Christian Nørgaard.

- Jeg tror ikke, vi skal prøve noget bestemt af. Det handler om at slutte sæsonen godt, for vi var ikke tilfredse med vores præstation sidst mod Randers, selv om resultatet var fint og sikrede os bronzemedaljer.

- Det skaber også et godt afsæt frem mod næste sæson, hvis vi slutter godt af. Når jeg siger, at vi skal slutte godt af, så er det selvfølgelig med en sejr, siger midtbanespilleren.

I foråret har 21-årige Nørgaard scoret tre gange i Superligaen, hvor det ellers ikke blev til mål i hans første halvandet år. Det er et resultat af ekstra træning, siger han.

- Jeg har trænet specifikt på afslutningerne sammen med vores angrebstræner Peter Foldgast. Vi har trænet både langskud og afslutninger i feltet.

- Det har båret frugt - ikke helt så meget, som jeg kunne ønske - men du kan sagtens spille på mig som første målscorer, griner Christian Nørgaard.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.