Brøndby-rigmand skærer millioner af sommerhus-pris

Jan Bech Andersen har sænket prisen på sit sommerhus med to millioner kroner
Jan Bech Andersen har sat en af sine fire ejendomme på Kystvej i Hornbæk til salg.
Jan Bech Andersen har sat en af sine fire ejendomme på Kystvej i Hornbæk til salg.
Foto: Scanpix/arkiv

Fodboldklubben Brøndby IF har i løbet af de seneste tre måneder lånt i alt 11 millioner kroner af den tidligere bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

Selvsamme Jan Bech Andersen har nu besluttet at skære intet mindre end to millioner kroner af prisen på sit sommerhus. Det skriver Boliga.dk.

Det betyder, at man nu skal punge ud med 27 millioner kroner - eller godt 153.000 kroner per kvadratmeter - for at få fingre i det 177 kvadratmeter store sommerhus på Kystvej i Hornbæk.

Den nye pris gør sommerhuset til det tredjedyreste, som er til salg i Danmark netop nu.

Se billeder af sommerhuset

Sommerhuset blev første gang sat til salg for 29 millioner kroner i juni 2014 - se billeder her - men blev taget af markedet i september 2015.

Perle med havudsigt i to etager

Mægleren bag salget af Jan Bech Andersens sommerhus, Brix Westergaard, skriver, at der er udsigt til havet fra såvel underetagen som 1. sal, og at huset er bygget i de allerbedste materialer.

Fire badeværelser

Boligen rummer blandt andet seks soveværelser og fire badeværelser. Kælder og grund er på henholdsvis 97 og 1.145 kvadratmeter.

Den tidligere bestyrelsesformand i Brøndby købte stedet for 12 millioner kroner i maj 2012. I 2013 blev det nuværende hus bygget.

Rekorden er 36 mio. kr.

Det er yderst sjældent, at der bliver solgt sommerhuse til mere end 20 millioner kroner, men når det endelig sker, er der en god chance for, at huset ligger i Hornbæk.

Fem af de 10 dyreste sommerhussalg nogensinde har fundet sted i den nordsjællandske ferieby, og den største handel fandt sted i marts 2008, hvor et 472 kvadratmeter stort sommerhus på Kystvej 32 blev solgt for 36 millioner kroner.

Ejer tre ejendomme mere

Selvom Jan Bech Andersen har besluttet sig for at sælge sit sommerhus, behøver han ikke at finde sig et nyt. Han ejer stadig tre ejendomme på Kystvej.

Du kan se Jan Bech Andersens sommerhus på Boliga.dk her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.