Brøndby-kvinders CL-eventyr er slut: Taber samlet 0-13

Verónica Boquete og Celia Sasic scorede begge hattrick, da Frankfurt tævede Brøndby 6-0 i Champions League.

Brøndbys fodboldkvinder er ude efter semifinalerne i Champions League.

Det danske hold blev også i returkampen hjemme i Brøndby udspillet af Frankfurt. Det tyske storhold vandt 6-0, efter at have været foran 5-0 ved pausen.

Dermed vinder Frankfurt med soleklare 13-0 sammenlagt over de to opgør, efter hjemmekampen sidste weekend var endt med tysk sejr på 7-0.

Frankfurt var hurtigere i både tanke og handling, og tyskerne var ikke blot rejst til den københavnske vestegn for at få kampen overstået.

Tværtimod satte tyskerne trumf på og demonstrerede, at de hører til den absolutte elite inden for kvindernes klubfodbold.

Allerede efter et kvarter var Frankfurt kommet foran med 2-0, og dermed var spændingen i lørdagens kamp mere eller mindre væk.

Inden pausen satte de dominerende tyskere trumf på og scorede yderligere tre gange.

Brøndbykvinderne havde dog ære af anden halvleg, hvor holdet ikke slog op i banen, selv om der var tale om en ydmygelse på måltavlen.

Det var ikke for alvor tæt på en dansk reducering, men de blågule spillere holdt stand i 40 minutter, før spanieren Verónica Boquete scorede Frankfurts sjette og sit eget tredje mål. Foruden Boquete scorede også Celia Sasic hattrick for Frankfurt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.