Brøndby-anfører: Det er sgu lidt pinligt

Brøndbys kvinder røg ud med et rekordbrag i CL-semifinalen mod Frankfurt. Pinligt, mener danskernes anfører.
Brøndby-anfører Theresa Nielsen (til venstre) var ikke en stolt spiller, da holdet tabte 0-13 til FFC Frankfurt. Arkivfoto.
Brøndby-anfører Theresa Nielsen (til venstre) var ikke en stolt spiller, da holdet tabte 0-13 til FFC Frankfurt. Arkivfoto. Foto: STEFAN JERREVÅNG/AP

Brøndby-kvindernes Champions League-eventyr endte som et mareridt, da danskerne tabte med samlet 0-13 til 1. FFC Frankfurt semifinalen.

Nederlaget er rekord i kvindernes Champions League, hvor det hidtil største samlede nederlag lød på 1-11.

Det første opgør i Tyskland endte med hjemmesejr på 7-0, og returkampen i Brøndby blev ikke meget bedre set med danske øjne, da tyskerne sejrede med 6-0.

Brøndby-anfører Theresa Nielsen var da heller ikke en stolt spiller efter kampen på hjemmebane lørdag, hvor holdet allerede ved pausen var bagud 0-5.

- Vi får rettet lidt op i anden halvleg, men det er sgu lidt pinligt det her. Sammenlagt er det ikke godkendt, siger anføreren til DR's hjemmeside.

Alligevel er det primært de gode oplevelser fra turneringen, som hun tager med sig videre.

- Ingen kan tage fra os, at vi kom i semifinalen. Det var en hård vej, og vi klarede det. Vi er stolte af det, og så glemmer vi, hvordan vi røg ud, lyder det fra Theresa Nielsen.

Sammen med holdkammeraterne skal hun nu forsøge at rejse sig i slutspillet i 3F Ligaen, hvor Brøndby, som eller klart vandt grundspillet, fik en skidt start med 0-1-nederlag til Skovbakken i den første kamp.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.