Brødre efterlyses for drabsforsøg: Har du set dem?

Københavns Politi efterlyser to marokkanske brødre i forbindelse med skyderiet på Tagensvej i København lørdag.
Osame Touto (t.v.) og hans lillebror Amin Touteh (t.h.) som politiet mener skjuler sig efter et drabsforsøg, som politiet kalder "koldblodigt". Foto: Københavns Politi
Osame Touto (t.v.) og hans lillebror Amin Touteh (t.h.) som politiet mener skjuler sig efter et drabsforsøg, som politiet kalder "koldblodigt". Foto: Københavns Politi Københavns Politi

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at lokalisere to marokkanske brødre, der lørdag aften begik et drabsforsøg mod fem personer i en bil på Tagensvej ud for nr. 88 på Nørrebro i København.

Ifølge en pressemeddelelse fra politiet er der tale om Amin Touteh, 22, og Ousama Touto på 28.

Ifølge politiet kørte brødrene i en grå Skoda Superb sedan op på siden af en Mercedes og affyrede mindst otte skud ud af sidevinduet mod bilen og dens fem passagerer.

Brødrene accelererede herefter kraftigt og forsvandt ad Tagensvej i nordlig retning. Se beskrivelsen af dem i boksen til venstre og foto øverst og nederst i artiklen.

"Koldblodigt drabsforsøg"

To personer blev ramt af skuddene. En to gange i brystet og to gange i benene. En anden af et skud i den ene ankel. Grundet anvendelse af skudsikker vest blev skuddene i brystet ikke fatale.

Politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp i eftersøgningen af gerningsmændene.

- De efterlyste er klar over, at Københavns Politi leder efter dem, men de skjuler sig stadig. Drabsforsøget var koldblodigt, og det er klart, at vi hurtigst muligt skal have fjernet personer, der finder det i orden at skyde med skarpt i København, fra byens gader. Derfor hører vi meget gerne fra alle der har oplysninger om gerningsmændene eller deres bil, lyder det i pressemeddelelsen.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114

Osame Touto (t.v.) og hans lillebror Amin Touteh (t.h.) som politiet mener skjuler sig efter et drabsforsøg, som politiet kalder "koldblodigt". Foto: Københavns Politi

Fakta om de efterlyste

 

Politiet beskriver de to efterlyste gerningsmænd sådan:


Amin Touteh er marokkaner af afstamning, 22 år, har kort sort hår, er lysebrun i huden, 177 centimeter høj, spinkel af bygning og har brune øjne.


Ousama Toutoh er marokkaner af afstamning, 28 år, har kort sort hår, er lysebrun i huden, 185 centimeter høj, almindelig af bygning og har brune øjne


Gerningsbilen: En grå Skoda Superb, årgang 2008, registreringsnummer AR57505, platingrey metallak

Kilde: Københavns Politi

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.