Britt Bendixen: Overvejede at stoppe i Vild med dans

I 11 sæsoner har Britt Bendixen været dommer i Vild med dans, og selv om Britt Bendixen selv har tænkt på om hun mon skal skiftes ud, så har hendes chef ingen planer om at finde en ny dommer.
Britt Bendixen har overvejet, om hendes tid som dommer i Vild Med Dans var forbi, men det mente hendes chef ikke.
Britt Bendixen har overvejet, om hendes tid som dommer i Vild Med Dans var forbi, men det mente hendes chef ikke. Foto: Colourbox

Fredag efter fredag, sæson eftersæson. Britt Bendixen har efterhånden set mange ny-dansere, som de bliver kaldt i Vild med dans-universet, bevæge sig rundt på dansegulvet kun støttet af deres professionelle dansepartner.

Der er blevet danset vals, tango og quickstep et utal af gange, og dommeren Britt Bendixen har været hele karakterskalaen rundt, når hun sammen med de tre andre dommere har givet de mange dansepar point.

Efter programmet Vild med Dans fester holdet bag det populære program. På søndag.dk afslører dommeren Anne Laxholm, hvorfor hun ikke er med til efterfesterne

Hvor længe hun bliver ved som Vild med dans-dommer, ved hun ikke, men for nogle år siden overvejede hun at sige stop, fortæller hun til SØNDAG.

– For nogle år siden, hvor der en overgang pludselig kom så mange nye, unge ansigter på skærmen som værter, tænkte jeg: Nu siger du nej, Britt. Nu stopper du! Jeg ville ikke ansættes af medlidenhed, fortæller hun og tilføjer:

– Og så gik jeg ind til underholdningschefen Gitte Madsen og sagde, at de skulle bare vide, at det var helt fint med mig, hvis de fandt en yngre pige til at overtage min plads ved dommerbordet, for jeg var jo en ældre person. Hvorpå Gitte Madsen grinede og sagde: »Britt, vi er glade for dig, og det gør absolut ingenting, at du er blevet ældre, siger Britt Bendixen.

Er du også vild med alle dansernes kjoler? PÅ søndag.dk har vi samlet alle de flotteste Vild Med Dans-kjoler – fra første sæson til i dag

Britt er en uundværlig del af showet

Og den holdning står Gitte Madsen ved, fortæller TV 2s underholdningschef til SØNDAG.

– Jeg kan slet ikke se, hvordan vi skulle kunne undvære Britt Bendixen i Vild med dans, siger Gitte Madsen og tilføjer:

– Hun er en helt fantastisk og uundværlig del af showet. Britt har præcis det, jeg altid leder efter i mine programmer: Ekspertise, uforudsigelighed og fremfor alt en helt unik evne til at overraske med sine formuleringer. Hun er den perfekte dommer, fordi hun simpelthen aldrig lyver! Man kan altid høre og se, hvad Britt mener. Og så lyser hendes livslange passion for dans ud af hende, siger Gitte Madsen.

Af SØNDAG, webredaktionen, SØNDAG/Traffic  Center, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.