Britisk rockstjerne holder fødselsdag i Danmark

Forsangeren i det britiske rockband Muse Matthew Bellami fejrer sin 38 års fødselsdag, når gruppen i aften giver ekstrakoncert i Forum.
Matthew Bellamy fejrer sin 38 års fødselsdag i Danmark, når han i aften spiller endnu en udsolgt koncert i Forum sammen med sit band Muse.
Matthew Bellamy fejrer sin 38 års fødselsdag i Danmark, når han i aften spiller endnu en udsolgt koncert i Forum sammen med sit band Muse. Foto: Kühn Hjerrild Melissa/MELISSA KÜHN HJERRILD

I går gæstede det britiske rockband Muse Forum i København, hvor et talstærkt publikum var mødt op til den udsolgte koncert for at danse til tonerne af gruppens populære sange som "Supermassive Black Hole".

Da billetterne til gårsdagens koncert i sin tid blev revet væk, besluttede bandet sig for at give en ekstrakoncert i Danmark, hvorfor Muse også lægger vejen forbi Forum i aften.

Aftenens koncert bliver dog spillet på en dato, som er helt speciel for bandets forsanger Matthew Bellami. I dag, 9. juni, er nemlig den engelske guitarist og sangskrivers fødselsdag. Fødselaren fylder 38 år, og på de sociale medier tikker lykønskningerne allerede ind.

På Instagram har Muse udgivet et billede efter koncerten i Forum 8. juni, og her har flere fans ønsket forsangeren tillykke med fødselsdagen i kommentarfeltet.

- Tillykke med fødselsdagen, solstråle. Du skal have tak for alt det, som du har gjort for Muse og jeres fans, skriver én af de mange følgere på Instagram.

Når bandet bag hitsangen "Uprising" indtager Forums scene for anden gang, bliver det den 71. koncert, som Muse har spillet i forbindelse med verdensturnén "The Drones World Tour".

Efter koncerten i København drager Muse videre på bandets turné, hvor næste stop er Stockholm i Sverige, hvor gruppen giver koncert 11. juni.

Se Muses Instagram-billede her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.