Breschel: Aldrig fornemmet kulde mellem Riis og Tinkov

Ud over meningsudvekslinger har Matti Breschel ikke fornemmet splid mellem Bjarne Riis og Oleg Tinkov.
Matti Breschel (t.h.) har ikke fornemmet dårlig stemning mellem holdejer Oleg Tinkov og manager Bjarne Riis, der er blevet suspenderet.
Matti Breschel (t.h.) har ikke fornemmet dårlig stemning mellem holdejer Oleg Tinkov og manager Bjarne Riis, der er blevet suspenderet. Foto: Antonio Calanni/AP

Den danske cykelrytter hos Tinkoff-Saxo Matti Breschel havde ikke set suspenderingen af manager Bjarne Riis komme.

Han har ikke haft nogen fornemmelse af splid mellem Riis og den russiske holdejer, Oleg Tinkov.

- Jeg kan sige så meget, at jeg aldrig har haft på fornemmelsen, at der skulle være direkte kold luft mellem Bjarne og Oleg Tinkov.

- Selvfølgelig har der været meningsudvekslinger, men det er jo helt normalt, og det har aldrig været i et omfang, så jeg kunne forudse, at det skulle resultere i et brud mellem dem, siger Breschel til Politiken.

Tinkoff-Saxo bekræftede tirsdag, at Riis er blevet suspenderet.

Holdet skriver i pressemeddelelsen, at hverken manglende resultater eller økonomi er årsag til suspenderingen. Pressemeddelelsen kommer ikke ind på, hvad der så er årsagen.

Til Politiken siger Matti Breschel, at holdets ryttere heller ikke ved, hvad der foregår.

- Det vil da føles mærkeligt, hvis Bjarne ikke skal være på holdet længere, men jeg har ingen indflydelse på det og forsøger så vidt muligt at koncentrere mig om det, jeg får min løn for, siger Breschel.

Han befinder sig i Belgien, hvor han deltager i flere løb i denne uge.

Breschel fik i øvrigt selv kærligheden at føle søndag, da Oleg Tinkov på Twitter kritiserede hans indsats i Milano-San Remo.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.