Brdr. Price efter million-svindel: Nu går det godt igen

De berømte tv-kokkes to restauranter giver igen overskud, efter en svindelsag kostede millioner i sidste regnskab. Det skriver Ekstra Bladet.
Det går godt for de to brødres spisesteder i København.
Det går godt for de to brødres spisesteder i København. Foto: SCANPIX arkiv

Brødrene Adam og James Price kan pøse 'rigeligt med smør' i gryden uden at tænke på omkostningerne - i hvert fald de økonomiske.

Det gastronomiske makkerpar har igen plus på bundlinjen, skriver Ekstra Bladet, der har nærlæst det nye årsregnskab for Brdr. Prices to restauranter i København.

Det økonomiske plus kommer efter en svær tid, hvor brødrene opdagede svindel inden for egne rækker. Matt Bøttger, der er direktør for Price-restauranterne, fortæller til avisen, at det ramte hårdt, da to ledende ansatte i restauranterne svindlede bag ryggen på de øvrige.

- Det kostede os nok et sted mellem fire og fem millioner kroner, siger Mads Bøttger.

Fra at have givet et underskud på 3,7 millioner i 2013 tjente restauranten i Tivoli, hvor svindlen foregik, i 2014 mere end 800.000 kroner hjem til ejerkredsen, som Adam og James tilhører.

I den anden restaurant, der ligger på Rosenborggade, blev det til et overskud hjem på 330.000 kroner. Året før var det kun på 180.000 kroner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.