Brdr. Olsen på pause: Noller opereret i hjertet

Det musikalske makkerpar gennemgår en svær tid.
De uadskillelige brødre må klare sig uden hinanden den kommende tid.
De uadskillelige brødre må klare sig uden hinanden den kommende tid. Foto: SCANPIX arkiv

De er tæt på at være musikalske superhelte, brødrene Jørgen og Niels 'Noller' Olsen, der blev hele Danmarks darlings, da de i 2000 vandt Det internationale Melodi Grand Prix med 'Smuk som et stjerneskud'.'

Et hit, der pustede nyt liv i smilende og glade brødres musikalske karriere.

Men i øjeblikket er de fælles optrædender sat på stand by. Noller gennemgik onsdag i sidste uge en kompliceret hjerteoperation på Rigshospitalet i København, kan BT i dag fortælle.

Noller var på operationsbordet i seks timer og fik en ny hjerteklap. Efterfølgende lå han fire-fem dage på intensiv afdeling.

- Og det var selvfølgelig rigtig hård, siger storebror Jørgen til BT om sin bror og musikalske makker, som han har stået side om side med i de sidste 50 år.

I den nære fremtid kommer Jørgen desværre til at stå uden sin lillebror på scenen. Brødrene Olsen skulle blandt andet have spillet en koncert i Albertslund 28. august, men her kommer publikum kun til at se Jørgen.

Duoens manager Steen Wittrock siger til BT, at han forventer, Noller er tilbage på scenen i begyndelsen af oktober. Men intet er sikkert, understreger han overfor BT.

Jørgen Olsen siger, at han inderligt håber, at Noller bliver klar til oktober, hvor poplegenden Cliff Richard har inviteret brødrene til sin 75 års fødselsdag mi Royal Albert Hall i London med efterfølgende fest.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.