Brasilien storsejrer efter skuffende Copa America-start

Philippe Coutinho scorede hattrick, da det brasilianske landshold ydmygede Haiti med 7-1-sejr.
Renato Augusto scorede to mål for Brasilien, der slog Haiti 7-1 ved Copa America.
Renato Augusto scorede to mål for Brasilien, der slog Haiti 7-1 ved Copa America. Foto: John Raoux/AP

Det brasilianske landshold havde natten til torsdag dansk tid ingen problemer med at besejre Haiti i holdenes anden gruppekamp ved Copa America.

7-1 i brasilianernes favør endte kampen, og det kunne have set endnu værre ud for Haiti, hvis det ikke havde været for en række brændte målchancer fra Brasiliens side.

Dermed stemplede de femdobbelte verdensmestre for alvor ind i turneringen. I brasilianernes første kamp måtte de skuffende nøjes med 0-0 mod Ecuador.

Liverpool-profilen Philippe Coutinho åbnede målfesten med scoringer til både 1-0 og 2-0 inden for den første halve time. Han fuldendte sit hattrick i kampens allersidste overtidsminut efter en afslutning lige uden for feltet.

I mellemtiden var Gabriel og Lucas Lima kommet på måltavlen en enkelt gang, mens Renato Augusto scorede i både første og anden halvleg. James Marcelin scorede det ene mål for Haiti.

Brasilien fører gruppe B med fire point. Det samme antal har Peru - men med en dårligere målscore - efter at det sydamerikanske hold spillede 2-2 mod naboerne fra Ecuador.

Peruanerne var ellers foran 2-0 efter mindre end et kvarters spil. Men Premier League-spilleren Enner Valencia reducerede kort før pausen, og kort efter pausen kunne Miller Bolanos så bringe balance i regnskabet.

Haiti har tabt begge sine opgør i gruppen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.