Brand på virksomhed i Grindsted sender ni til læge

En har fået forbrændinger og otte andre observeres for røgforgiftning. Ingen fare for naboer til virksomheden.
I alt ni personer måtte tilses af en læge efter en brand i en kemivirksomhed i Grindsted. Der er dog ingen fare for virksomhedens naboer. Arkivfoto.
I alt ni personer måtte tilses af en læge efter en brand i en kemivirksomhed i Grindsted. Der er dog ingen fare for virksomhedens naboer. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

I alt ni personer måtte søndag i behandling i forbindelse med en brand på kemivirksomheden Dupont Nutrition Biosciences i Grindsted.

En håndværker er bragt til sygehuset med forbrændinger på hænder og arme, mens otte andre er blevet tilset af en læge og sendt hjem, hvor de skal være under observation for røgforgiftning.

I første omgang oplyste Sydøstjyllands Politi, at alle ni blev bragt til sygehuset, men det viser sig altså, at kun gælder håndværkeren, der blev forbrændt.

Branden opstod i forbindelse med håndværkerarbejde på virksomheden.

- I forbindelse med noget svejsearbejde på virksomheden har man opsat nogle presenninger, og det er dem, der gået ild i, fortæller vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

- Det er formentlig en gnist i forbindelse med svejsearbejdet, der har antændt dem, fortsætter han.

Branden er slukket på virksomheden, der tidligere var kendt som Grindstedværket.

- Da der er tale om en risikovirksomhed i vores område, vil vi gerne understrege, at der ikke er fare for de omkringboende, siger vagtchefen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.