Brad Pitt sætter Jolie på plads

Selvom skuespilleren Angelina Jolie for nylig er blevet slået til ridder af det britiske kongehus, er Brad Pitt stadig familiens overhoved.
Hjemme hos skuespillerparret Brad Pitt og Angelina Jolie, er det stadig Pitt, der har bukserne på, selvom Jolie kan kalde sig for ridder.
Hjemme hos skuespillerparret Brad Pitt og Angelina Jolie, er det stadig Pitt, der har bukserne på, selvom Jolie kan kalde sig for ridder. Foto: Jon Furniss/JON FURNISS/INVISION/AP

Brad Pitt er stadig kongen på slottet hjemme hos familien Pitt/Jolie. Det understreger den 50-årige skuespiller, efter at hans kone, skuespillerinden Angelina Jolie, tidligere i oktober blev slået til ridder af det britiske kongehus.

- Jeg er stadig chefen i huset derhjemme. Vi har stadig vores egen hakkeorden, siger Pitt om sin hustru, som han nu kan kalde Dame Angelina Jolie.

Jolie modtog den fine orden for sit enestående humanitære arbejde i kampen for at stoppe voldtægter i krigshærgede områder. Hun er den første ikke-britiske kvinde, der modtager titlen - endda i en forholdsvis ung alder som 39-årig.

- At modtage denne ærefulde titel i forbindelse med udenrigspolitiske anliggender betyder enormt meget for mig, og det er det, jeg ønsker at dedikere resten af mit arbejdsliv til, lød det efterfølgende fra den nyslåede ridder.

Derfor var det også en meget stolt gemal, der pænt måtte vente udenfor Dronningens værelse med parrets seks børn, mens Jolie modtog hæderen.

- Det var en kæmpe fornøjelse og helt sikkert noget til historiebøgerne. Det er en kæmpe ære for Angie og noget, vi aldrig nogensinde vil glemme, lød det fra Pitt.

Brad Pitt og Angelina Jolie blev i sommer gift efter ni års forhold. Parret har sammen seks børn.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.