Boost dit sexliv: Disse 6 planter giver mere lyst

Man behøver ikke spise piller for at styrke ens lyst til sex. Her får 6 planter og urter, der styrker din sexlyst.
Vil du gerne have lyst til mere sex? Så kan de her planter måske hjælpe.
Vil du gerne have lyst til mere sex? Så kan de her planter måske hjælpe. Colourbox

Vil du gerne øge din lyst til sex, så behøver du blot at tage et kik på krydderihylden. For i naturen kan man faktisk finde flere planter og urter, der kan booste din sexlyst.

SØNDAGs sundhedsekspert Rikke Goerlich, der er uddannet phytoterapeut, biopat og kostvejleder kommer her med 6 bud på, hvordan du får mere sexlyst.

1. Kanel

Kanel er et tusind år gammelt elskovskrydderi. I Orienten er det et brugt naturmiddel mod impotens og frigiditet. Nyere canadiske undersøgelser tyder på, at kanel har en lystfremmende effekt, men man mangler større undersøgelser for endeligt videnskabeligt at kunne bekræfte kanels effekt.

Læs Soendag.dk, hvordan mundskyl kan gøre din ånde værre

2. Ginseng

Ginseng har ry for at kunne øge både sexlyst og potens, fordi ginsenosider, som er de aktive stoffer i roden, frigør det mandlige hormon testosteron - og dermed stimulerer kønsdriften.

3. Safran

Safran også kaldet det røde guld har i to undersøgelser vist positiv effekt på erektionsproblemer og seksuel lyst. Et tredje studie viste derimod ingen effekt.

Tab dig et kilo om ugen uden at være sulten: Læs hvordan på Søndag.dk

4. Ginkgo Biloba

Gingko biloba styrker kredsløbet og øger blodforsyningen til kønsdelene hos både mænd og kvinder

5. Damianblad

Damianblad er en subtropisk plante, der er benyttet af kvinder mod nedsat sexlyst og barnløshed. Af mænd bliver det brugt mod impotens og for tidlig sædafgang.

Her er 8 advarselstegn, du skal holde med, når det kommer til demens: Se dem på Soendag.dk

6. L-arginin

L-arginin er ikke en plantedel, men en aminosyre. Dens stimulerende virkning på seksualdriften er meget veldokumenteret. Denne aminosyre har stor betydning for kroppens evne til at producere kvælstofilte, som igen har betydning for erektionsevnen. Klinisk testet produkt og lovligt markedsført i Danmark og Norden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.